Start

Service

Tjänster

Prislista

Kontakt

 

Hushållsnära tjänster

Företagsstäd

Hemtjänst-fritt val

 


HEMTJÄNST - FRITT VAL 

Vilket val gör du?

Kundval enligt LOV (Lagen om Valfrihetssystem), innebär att du som är beviljad insatser inom något av de områden som kundval omfattar, själv kan välja vem som skall utföra tjänsterna.

 

Om du bor i Höörs kommun kan du välja WiSju AB.
Tjänster: vård och omsorg, samt servicetjänster såsom städning, tvätt, inköp.

Vi erbjuder tilläggstjänster som t ex fönsterputsning, storstädning och enklare trädgårdsarbeten, strykning och ledsagning. Har du andra önskemål - fråga oss.

Vår personal utför sitt arbete med lyhördhet och noggrannhet. Vi försöker i möjligaste mån se till att du får samma person vid varje servicetillfälle. Vi följer upp nöjdheten med samtal och enkäter. Vi byter personal om personkemin inte stämmer.

När du bestämt dig för att samarbeta med oss i WiSju:
* Vi tar kontakt med dig så fort kommunen meddelat oss att du valt WiSju. Vi bokar ett möte.

* Vi träffas hemma hos dig så att vi i lugn och ro kan gå igenom dina önskemål, vilka dagar och vilka tider som passar dig bäst. Vid detta eller nästa möte presenterar vi den person som skall arbeta hemma hos dig.

* Vi följer upp och tar kontakt med dig för att få veta om du är nöjd och om du får utfört det som vi kommit överrens om.

* Vi jobbar för att våra kunder alltid ska vara trygga och nöjda. 

  
  • WiSju använder sig nu av biologoskt rengöring - ett revolutionerande system från Innu-Science. Med naturliga komponenter och processer framställs produkter som redan nu klarar OECD: riktlinjer för biologisk nedbrytbarhet 2016 UTAN att göra avkall på ett bra resultat.
     
  • Bioteknisk rengöring - länk till INPA

  • Avtal HFV Höörs kommun

 

 

 

 

 

 

För er och vår säkerhet arbetar all vår personal under sekretess.

 

Har du bestämt dej eller har frågor, ring Marita eller Birgitta, 0413 - 209 02, 0705 - 12 09 02 eller maila info@wisju.se

 

  • Vi  har vi valt att samarbeta med INPA Malmö.

 


WiSju AB * Bangårdsgatan 17 * 243 32 HÖÖR * Tel 0413 - 209 02 * info@wisju.se * www.wisju.se